Tänkte var med i den här bloggutmaningen. Kan ju vara lite roligt, jag börjar med 01 om en stund, och sedan gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars. Får se om det inte kan bli lite roligt.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning #maxword.

02 – Vad längtar du till?

Hjälp tänker jag direkt, vad längtar jag till? Just nu ingenting eftersom jag lever ganska i nuet med utmattningssyndrom. Varje dag är ju en slags påminnelse om att tänka i nuet, att inte fundera kring framtiden utan fokusera på det som är nu och viktigt idag. Morgondagen är just morgondagen och gårdagen är gårdagen.
Jag ser framemot lite mera vår och fågelsång, blommor och att få sommar sen. Men har inget specifikt jag längtar tills just nu. Det är rätt skönt det med, att bara vara på ett sätt.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: