Natural Birth av Kristina Turner.

Jag är med i en grupp på Facebook som heter Medvetet Födande, kvinnans rätt att föda av egen kraft. Där kom denna bok ut för 50 kronor plus porto. Jag har hört massor om denna bok så beslutade mig för att köpa den. Jag är en bokslukare som ni nog märkt, här hemma skulle jag kunna skapa ett biblioteket. Boken kom igår och står nu i min bokhylla tills jag ska läsa den.

Jag älskar alla former av böcker, jag är väl sån där man kallar allmänbildad som gillar att lära mig lite av allt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Natural Birth av Kristina Turner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: