Jag är med i en grupp på Facebook som heter Medvetet Födande, kvinnans rätt att föda av egen kraft. Där kom denna bok ut för 50 kronor plus porto. Jag har hört massor om denna bok så beslutade mig för att köpa den. Jag är en bokslukare som ni nog märkt, här hemma skulle jag kunna skapa ett biblioteket. Boken kom igår och står nu i min bokhylla tills jag ska läsa den.

Jag älskar alla former av böcker, jag är väl sån där man kallar allmänbildad som gillar att lära mig lite av allt.

24 kommentarer

    1. Ja den verkar jättebra :D. Just denna är helt på engelska, men om jag förstått det rätt är den skriven på ett enklare språk :D. Har dock lärt mig läsa engelska böcker med tiden :). Ina Mays Guide to childbirth till exempel. Helt underbar bok 🙂

  1. Allmänbildad tänker jag mer på en person som har en kännedom och kunskap i en väldig bred spektrum inom de som ingår i så det kallas humaniora-ämnena… Själv är jag en hejjare på naturvetenskap och hyfsat duktigt i kreativitet i olika slag =)
    Allmänbildade människor är häftiga iaf!!

    1. Förstår dig, jag har börjat igen. Älskar att läsa egentligen, men det är det där med tiden. Jag känner att för mitt måendes skull måste jag börja prioritera att göra sånt med 🙂

  2. Hoppas den är bra, älskar också att läsa men blir mest på sommaren och denna sommaren kommer man nog ha fullt upp med att springa efter lillan 🙂

    1. Åh ja det hoppas jag också :D. Förstår det, är ganska nyligen jag haft orken att börja läsa själv :). Då mycket på grund av utmattningssyndrom och innan det studier och ja jobb 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa