Vi var ju som sagt till Orsa under ett dygn, med start på resan igår. Det var himlans skönt att sova över även om jag brukar sova dåligt borta. Men det var bra, jag hann umgås med mormor och mamma. Gosa med hundarna, träffa mammans man innan han åkte till jobbet och träffa min syster när hon hämtade sin hund hos mamma.

Mamma har en Orsadräkt som jag fick äran att prova! Hur vacker är den inte?! Det är verkligen något speciellt med dräkt. Jag blev helt varm inombords och kände mig så galet himlans fin!

Vi har haft det underbart i Orsa, fått god mat av mormor. Hennes pannbiffar som typ är det godaste jag vet. Fått krama på henne och prata, fått umgås med mamma och kramats och skrattat. Helt fantastiskt att sova över, som William sa på väg hem till Falun “MAMMA, vi måste åka hit oftare. Jag vill träffa min släkt på din sida oftare!” <3

44 kommentarer

  1. Åååh folkdräkter är sååååSNYGGA<33
    Det är verkligen en del av Sverige och svensk-kulturarv. Du borde satsa på att låta det sy upp en sådan till dig själv =)

  2. Mamma brukar ha en positiv inverkan på en. Man brukar oftast må bättre när mamma är nära 🙂 Så himla fin dräkt. Du passade jättebra i den 🙂
    Sussi recently posted..Äntligen dags

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: