Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmatning dag 6.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen. Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars. Får se om det inte kan bli lite roligt.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

 

06 – Bäst på Netflix

Vad passar bättre för Netflix än en bild på vårt vardagsrum?
Ja var är bäst på Netflix, grejen är den att vi har Netflix, HBO och Viaplay. Därmed så ser jag på massor av serier på tre olika streamingtjänster. Jag gillar ju i första hand serier, så jag tänker då att det ligger på serierna då. Typ Orange is the New black kanske? Det är ju en Netflixserie jag gillar.

26 Comments

  1. Är den serien bra?
    Själv sugen på att se, men inte helt fattat vad den handlar om 😉

    Sv: Ah verkligen .. så sjukt!

    1. Åh svårt att säga :D. Gillar båda? Fördelarna med Netflix utbudet är ju mer inriktat på lite äldre filmer, serier vilket gör att man lätt för tag på såna om man inte sett en serie eller film till exempel. Fördelen med Viaplay är att de istället har fler nya serier. Nackdelen är kanske priset, kan tycka att det är lite dyrt ibland :-p

  2. Wow, vad gött att ni har så många olika tjänster, då måste ni ha ett bra utbud att välja mellan! Jag har ingen utav dem. Dock har min vän som jag bor med Netflix, så vi brukar kika en del om kvällarna. Senast såg vi en serie som heter Crazy Ex-Girlfriend. Tyckte den var helkonstig i början, men nu älskar jag den! Såå rolig, och med musikalinslag.

  3. Finns ju så mycket på Netflix som är bra, just nu kollar jag på flera olika serier samtidigt känns det som!? nån för första gången och nån tittar jag om.

  4. Vi hade Netflix ett tag men sa upp det då vi knappt använde det. Det är ju absolut inte dyrt men betala för en tjänst man inte använder? Dom pengarna kan man lägga på något annat ^^

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: