Bloggutmatning dag 6.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen. Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars. Får se om det inte kan bli lite roligt.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

 

06 – Bäst på Netflix

Vad passar bättre för Netflix än en bild på vårt vardagsrum?
Ja var är bäst på Netflix, grejen är den att vi har Netflix, HBO och Viaplay. Därmed så ser jag på massor av serier på tre olika streamingtjänster. Jag gillar ju i första hand serier, så jag tänker då att det ligger på serierna då. Typ Orange is the New black kanske? Det är ju en Netflixserie jag gillar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Bloggutmatning dag 6.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: