Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 12.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Jag gör alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

 Varför blev det blogg?

Ja varför blev det blogg för mig? Så här började det, runt 1999 blev jag medlem på en sida som hete SKUNK en community där typ alla tonåringar samlades. Man hängde där, skrev någon form av dagbok och ja typ det var rätt kul. Året efter började alla jag kände hänga på Lunarstorm så jag började också hänga där. Började skriva smått i dagboken om min dåvarande pojkvän, kärleksbekymmer, livet och fester. Var nog ganska fjantigt skrivet eftersom jag var mellan 14-17 år ungefär. Runt 18 år började jag däremot skriva om krogen och sånt där, fester och livet. Om min lägenhet och sen så min flytt till Falun som nittonåring. Eftersom jag var rätt själv här i Falun och dessutom ganska deppad var det ganska deppiga texter där i Dagboken. Så träffade jag Björn och blev gravid. Då raderade jag ALLT jag skrivit, ångrar det lite idag hade ju varit kul att läsa hur man var. Men ja sånt är livet, kan vara skönt också att inte ha saken kvar.

I alla fall, som sagt jag blev gravid med William och ville ha det dokumenterat så jag skrev i dagboken på Lunarstorm. Sen ville jag skriva om hans första år och på den vägen är det, jag skrev så gott som varje dag i den där dagboken på Lunarstorm tills jag skaffade WordPress och förde över hela Lunardagboken hit. Därför ligger det alltså en blogg här som startade redan 2004. Förutom det har jag lagt in gamla dagböcker (pappersform) sedan tidigare också. Det är alltså inte helt märkligt att jag bloggar, jag har skrivit dagbok lika länge som jag kunnat formulera mig med bokstäver.

Att blogga var nog bara en fortsättning på det. Så det blev först blogg för jag var fjortis, sedan för att jag blev mamma och nu då? För att jag älskar att skriva det är avkopplande.

20 Comments

  1. Att blogga är som att skriva dagbok. Ett sätt att uttrycka sig med ord och en annan att dela med sig om sina berättelser=) Ha det bra min fina vän?Kram

  2. Låter lite som min jag fanns också på skunk, samt lunarstorm, sedan skaffade jag hemsida för Bellman, sedan ville jag skriva lite mer än bara lägga ut bilder på hemsidan och då blev det blogg, sedan tröttnade jag på att bara skriva om hundträning och då blev det vardagsblogg istället =D

    Ska skriva ihop ett inlägg sedan

    1. Åh så roligt med någon mer som minns SKUNK! Haha kändes som jag var ensam om den saken ;). Lunarstorm däremot är ju en annan sak den sidan var ju rätt rolig när det begav sig :). Så roligt att läsa 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d