Det finaste citatet jag vet.


Filmen The Last unicorn är en stor favorit för mig. Dessutom är dialogerna i filmen och boken så berörande, som detta ovan. “Det finns inga lyckliga slut, för ingenting tar slut” säger man i den svenska dubben. Något som ganska fort satte sig i mitt huvud som barn. Att tänka att ingenting tar slut, det är fint på något vis. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Det finaste citatet jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: