Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Frukost och fredag.


Har varit upp och skickat iväg William till skolan. Sedan har jag då tagit mig själv en välförtjänt frukost. Idag testade jag att koka gröt med en halv banan, blåbär och havregryn. Sen serverade jag allt med resten av bananen, mandelmjölk och lite kanel. Det blev jättegott! Får hoppas magen reagerar positivt på detta, jag testade även matchate men hmm det var nog inte riktigt min grej! Smakade som att dricka GRÄS! Resterna av detta ska jag slänga i smoothies istället och hålla mig till att pressa citron i vatten istället. 

Som sagt William är i skolan och jag har faktiskt gått tillbaka till sängen. I eftermiddag flyttar fisken vi har härifrån. Stackaren är ensam i akvariet och det känns verkligen inte schysst! Så jag sökte ett nytt hem åt honom och det ska han få. Blir jättebra tror jag, tror inte på att djur ska vara ensamma och dessutom som ni säkert förstått är jag en vändans till djurvän. 

Hoppas ni har en fin morgon. Nu ska jag ligga en stund här i sängen och lyssna på den härliga tystnaden. 

Related Tags:

8 Comments

  1. Så sugen jag blev på havregrynsgröt nu! Det är ju inte världens sexigaste frukost, men av någon anledning saknar jag den alltid när jag inte äter den. Går ju ändå variera på så många sätt, plus att det brukar kännas trevligt att äta något varmt på morgonen. Imorgon blir det grötfrukost för mig med!
    sv: Tack för dina ord! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: