Bloggutmaning dag 17.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Jag gör alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

Du och en gammal vän

Det får då bli en bild på två av mina gamla vänner. Anna och Lena, vi ses inte speciellt ofta längre men gud så roligt vi har haft det tillsammans. Bilden ovan var ett extremt roligt tillfälle med många skratt och åter skratt. Vi hade det skitkul! Längesen nu, tror det var 2009, när man tänker på det är det snart tio år sedan. vart tar åren vägen?! Dessa är i alla fall “en gammal vän” för mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Bloggutmaning dag 17.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: