Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Migrändag.

Har just mirakulöst tagit mig ur soffan. Från en migrän som bokstavligen slog till mitt huvud runt 13:00 tiden. Jag tog två tabletter och föll in i en orolig sömn. Jag fortsatte drömma samma dröm jag drömde under natten.

Den drömmen var inte speciellt trevlig om man säger så utan otäck och väldigt jobbig, när den fortsatte nu också kände jag bara hur jag försökte hitta steg för att vakna men det gick inte. Så från klockan 13:00-16:50 har jag sovit och haft ont om och om igen. Jag tog mig ur soffan nyss, det känns äntligen bättre. För den sakens skulle menar jag inte att det känns BRA men det känns bättre, fy sjutton för huvudvärk liksom.

Innan huvudvärken slog så hade jag ätit en jättegod frulle. Det var havregrynsgröt med blåbär, mango, banan, mandlar och solrosfrön. Sedan mandelmjölk så klart, blev himlans gott. Det kan jag rekommendera, jag såg även det nyaste avsnitten av The Originals och Grimm. Eftersom det känns lite bättre i huvudet och solen inte helt gått ner ännu, funderar jag på att ta mig en kortare promenad. För att få lite luft, jag tror ju på det där med att friskluft är bra när man inte är helt undra procent bra.

Sen ska jag svara på kommentarer, läsa bloggar och ta resten av kvällen som den kommer. Det är skönt att bara ta det lugnt ibland tycker jag.

22 Comments

  1. usch vännen har massa pms migrän o kronisk migrän så ja vet det är hemskt vissa dagar
    Håller tummarna för en bättre morgondag för dej kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: