Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

19 – Favorit på gottebordet

Jag älskar snask alldeles för mycket och det är min last. Jag äter i princip allt trots att magen inte alls tycker om det. Heller inte huden eller tänderna, hälsan tycker inte heller om det. Därför har jag bestämt mig, från och med idag är det NOLL gottis förutom frukt och grönt som är okej för mig. Detta då magen mår skit, jag mår skit och kroppen mår så klart heller inte bra.

Jag kan inte välja eftersom jag älskar allt sånt där. Därför är det extra viktigt att säga tack och nej till kroppen. Nu är det godisstopp från och med imorgon.

4 kommentarer

  1. Håller tummarna för att ditt gottisuppehåll går bra, kan vara rätt bra att låta bli allt sånt ibland. Själv är jag läskigt svag för chips och choklad så undviker det oftast eftersom jag inte kan äta ”lagom mängd” när jag väl äter!?

    1. Ja det kommer att gå bra :D. Har hållit uppe förut. Måste bara ge mig fan på saken, brukar dock falla tillbaka är det är högtider. Tänker dock att jag ska försöka hålla mig borta från saken under påsken i år :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa