Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Borlänge och middag.


Följde med Björn till Borlänge. Där var vi på biltema en stund och kikade. William är med en klasskompis så honom har jag inte sett ännu. Det är verkligen sommarlov på gång, märks liksom så tydligt nu när William sällan är hemma. 

I alla fall så köpte vi med oss thaimat hem. Gott var det, William hade tydligen ätit på Max han. Vad gör ni ikväll? 

Related Tags:

20 Comments

 1. Gud vad gott med thaimat! Slår typ aldrig fel.
  Själv lagade jag mini-västerbottenpajer enligt recept från Jennys matblogg. Blev HUR gott som helst med lite sallad till 😀 Rekommenderar!

 2. Men lite härligt ändå när dom får sommarlov och kan vara ute och leka i större grad…nästan orättvist att man inte har sommarlov som vuxen!? låter som ni hade en mysig kväll, själv gjorde jag inte så mycket förutom att gå igen packlista till förbannelse och är fortfarande övertygad om att jag glömt nåt!

 3. Vi var bara hemma. Helt slutkörd efter förberett allt inför dagens skolavslutningar. Smart det du skrev om hur det fungerar i Williams skola. Så borde alla ha så att ingen känner sig tvingad av att köpa.

  1. Ja det är jättebra tycker jag. Då är det liksom frivilligt och så slipper man tänka på sånt som förälder också. 🙂
   Förstår att du är slut, skolavslutningar tar verkligen mycket på energin 🙂

 4. älskar thai mat mumms bästa !

  här är rätt så lugnt ska på sjukgymnastik idag får se hur det är
  kram på dej

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: