Borlänge och middag.


Följde med Björn till Borlänge. Där var vi på biltema en stund och kikade. William är med en klasskompis så honom har jag inte sett ännu. Det är verkligen sommarlov på gång, märks liksom så tydligt nu när William sällan är hemma. 

I alla fall så köpte vi med oss thaimat hem. Gott var det, William hade tydligen ätit på Max han. Vad gör ni ikväll? 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Borlänge och middag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: