Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Fika med Lisa och lilla Alice.

Följde med Lisa och fikade, så himla mysigt. Så fick jag sitta och prata lite med lilla Alice också. Sån liten sötnos verkligen, alltid så glad och verkligen med. Hon växer upp så snabbt lilla tjejen.

Alltid så roligt att umgås med Lisa också. Jag känner mig alltid så glad efter jag umgåtts med henne. Sen är väl egentligen Lisa den enda vännen jag har här i stan, alltså jag känner ju fler människor men Lisa är den jag står närmast och vi har väldigt roligt tillsammans. Jag är så oerhört tacksam för den vänskapen jag har med Lisa.

Related Tags:

18 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: