Första sommarlovsdagen, fika och allmänt njutande.

Så var då första sommarlovsdagen slut då. Eller den börjar gå mot sitt slut åtminstone. William vaknade vid tio och sen softade vi en stund, han åt lunch och sen gick vi ner på stan för jag behövde ny linsvätska. Vi hamnade mitt i studentparaden så var liksom bara att gå runt hela stan men det var bara kul. Reagerade på att jag tycker killar som tar studenten ser så fina ut. Har nog alltid tidigare tänkt på tjejer och klänningar. Men redan igår när Williams skolans nior slutade tänkte jag på vad snyggt det är med killar klädda i kavaj och slips. De ser liksom så snyggt vuxna ut, jag hoppas William väljer att ha sånt i framtiden med för just nu vägrar han.

Sånt där som är fint med studenter är hur glada de är, en lycka verkligen rakt igenom. Jättefint verkligen. Sånt stör mig inte det minsta, det är en dag på året så låt ungdomarna skrika och ha roligt tycker jag.

Eftersom jag skulle ha linsvätska handlade vi det och sen gick vi till ICA Falan och köpte lite fika och satte oss vid ån och fikade tillsammans i sommarsolen och bara njöt. Firade in sommarlovet helt enkelt, efteråt gick vi hemåt igen. Väl hemma satte jag mig i solen på balkongen en stund och William låg kvar inne på soffan.

Vi gick till Maxi och handlade lite godis och sen såg vi på film. Nu befinner jag mig här och ska strax gå och sova tänkte jag. Ska försöka ta mig en tidig morgonpromenad imorgon, det är skönt att börja dagen med promenader tycker jag. Ska även göra i ordning min RAW-gröt innan jag lägger mig. Hoppas ni haft en fin fredag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Första sommarlovsdagen, fika och allmänt njutande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: