Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

William slutade 6:an igår 15/6.

Igår slutade William sexan då. Han kom hem från skolan och då gick vi till Intersport där han fick nya skor och även en t-shirt.

Eftersom Williams skola har skolavslutning på kvällen, vilket är jättebra tycker jag så passade jag på att ta några foton på honom innan vi skulle iväg. Han vill ogärna vara med på kort längre. Men igår ville han så då passade jag på att ta några.

Skolavslutningen är så fin där i Lugnets kyrkans lokaler som Williams skola hyr in sig på för att alla ska få plats på skolavslutningen. Så duktiga elever som sjunger och uppträder och sedan så efteråt fick William betyg och en ros från skolan. Jag blir alltid lite berörd på skolavslutningar och kämpar mot tårarna, tycker att det är så vackert.

William var nöjd med sina betyg och det är jag med. Han har verkligen presterat bra och jag är så stolt över honom min älskade unge.

Efter avslutningen åkte vi ner på stan för att fira sommarlovet som vi alltid gör. Det blev mat på Mimos och jag tog deras helt galet goda pizza som jag gillar, Björn tog en pasta och Björns mamma, syster och William tog hamburgare.

Efter maten tog vi fem en promenad på stan i kvällssolen. Vi gick ner till Faluån och där tog jag några bilder till.

Tänk att du slutat sexan nu, när jag såg niorna bli avtackade igår tänkte jag att om tre år är det du som står där William. Då är du en av dem som får stå där tillsammans med in klass för att säga hej då efter tio år som dessa elever igår gjorde. Tre år går så fort, snart är du där själv. I höst börjar du sjuan, och får skapa ditt nya kapitel som tonåring.

8 Comments

  1. Vad härligt med skolavslutning! Och förstår att det måste kännas som att tiden springer iväg, tycker att varje dag går snabbare än den som var igår ungefär hela tiden!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: