Midsommarstäda.

Insåg när jag vaknade att jag lär både tvätta och städa idag. Nu städar jag visserligen ofta ändå men fick lite snabb panik så där för imorgon är det ju midsommar och då vill man ju ha det extra fint. Så ja, här sitter jag klockan är 09:31 och en maskin är i full gång. Jag ska bädda rent sängen här och göra fint så man kan känna att det är lite sommarkänsla här hemma. Det blir bra tror jag.

Vad gör ni denna torsdagsmorgon innan midsommar? Sen när jag ändå skriver om midsommar hur firar ni den i år? Vart och hur?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Midsommarstäda.

 • 22 juni, 2017 at 09:53
  Permalink

  Har faktiskt inga direkta planer på just nu hur min midsommar ser ut. Men bra planering där 😀
  Tove Arvidsson recently posted..22/6

  Reply
 • 22 juni, 2017 at 11:02
  Permalink

  Samma här. Städar lite innan jag ska iväg till jobbet. Jobbar kväll ikväll. Vi ska ha nattgäster på midsommar så städning blir det i lillstugan med.
  Ha en trevlig midsommar
  Sussi recently posted..Kunde inte motstå

  Reply
  • 22 juni, 2017 at 14:33
   Permalink

   Skönt med att städa verkligen :). Kul med övernattning och gäster :D.

   Reply
 • 22 juni, 2017 at 12:05
  Permalink

  Tyvärr firar inte vi midsommar i Jerez numer. Om vänner, döttrarna eller släktingarna kommer och hälsar på firar vi givetvis tillsammans. Så imorgon är det en vanlig fredag för mig med en stor sol och hetta??Önskar dig en trevlig midsommar?
  Biggeros recently posted..Sant Joan

  Reply
 • 22 juni, 2017 at 16:37
  Permalink

  Vädret känns opålitligt så jag kände inte att det var värt att åka ut med husvagn som J föreslog, eftersom Elin gått Fotbollsskola – sista dan/avslutning idag, så hade vi ju inte kommit i väg förrän typ vid 18tiden å då är det ju sent innan vi kommer fram å ska ställa upp husvagn. Tror det blir lugnt här hemma… efter helgens festligheter känns det skönt att bara vara 🙂
  åsa i åsele recently posted..Fortsättning på fredagen å från lördagens kalasande

  Reply
  • 22 juni, 2017 at 16:44
   Permalink

   Ja det är lite typiskt det där med vädret på midsommar :/. Hoppas ni får fint väder i alla fall :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: