Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 2- 5 saker du inte kan gå en dag utan.

1 – Smink. Jag förstår att detta låter märkligt, men det går väldigt sällan någon dag utan smink för mig. Det är inget krav utan bara något jag tycker om att få göra på morgonen, sitta vid mitt sminkbord och sminka mig. Det är lite lugn för en stund. Så ja smink.
2 – Att borsta tänderna, det är det första jag gör när jag går upp på morgonen.
3 – Att bädda sängen, jag vet kvalster och annat snusk. Men jag avskyr att ha obäddad säng när jag går till jobbet. Jag vill komma hem och att det ska kännas fint i sovrummet.
4 – Att kram om William samt tala om att jag älskar honom. Det är viktigaste punkten, men jag tycker inte siffror avgör vart på listan något ligger för plats i hjärtat.
5 – Använda mig av sociala medier. Jag älskar att sitta vid datorn, Iphone eller liknade och bara läsa eller skriva själv. Det är det sociala där jag själv kan bestämma mina spelregler, det gillar jag.

10 Comments

  1. Håller med dig om allt utom att bädda sängen, det är både min sambo och jag väldigt dåliga på. Smink går jag sällan utanför dörren utan att ha på mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: