Jag har hört en del om Netto och var nyfiken på vad det var för form av butik. Den finns nämligen inte här uppe i Dalarna. Så jag blev faktiskt ganska glad när jag insåg vilka fynd man kunde göra där. Jag köpte en ny målarbok för vuxna eller mindfulnessbok som nog är ett finare namn, lite pennor och sen satt jag och ritade lite. Så skönt, jag gillar den där formen av enkelt avslappnande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: