Dark Mode Off / On
Semesterresor

Livet i husvagnen – Att besöka Gränna.

På fredagen när vi lämnade campingen för att istället sova på Björns syster Emmas svärföräldrars gård passerade vi Gränna efter vägen. Jag har aldrig varit där så vi passade på att gå dit. Vilken oerhört söt liten stad!

Vi gick så klart och kikade efter gatan och gick sedan in på ett ställe för att köpa polkagrisar.

Så fint verkligen, ni ser ju själva!

Tog en smygbild på en kille som stod och rullade där innanför fönstret, kanske man inte ska men det var ju spännande att titta på!

Jag hittade en butik som sålde några speciella pepparkakor, så jag smakade dessa och trots att det förmodligen är dem dyraste pepparkakorna jag någonsin kommer äta eller köpa var det självklart att handla. Så himla goda verkligen, speciell smak och jättegoda!

Köpte denna lilla låda Smått & gott med polkagrisar. Så fin, tänkte att man senare kan använda lådan till något roligt. Sen är det ju speciellt gott med polkagrisar med.


Så fint! Gillar verkligen när man får saker så här förpackat med lite extra känsla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: