Hur blir ni under sommartid, brukar ni shoppa lite extra då? Det är ju oftast ganska mycket med reor och dessutom blir det kanske lätt så att ens vintergarderob inte direkt stämmer ihop med sommargarderoben?

Själv försöker jag handla ganska lite kläder, jag har en basgarderob sedan några år tillbaka, men visst sker det att jag handlar. Men till William är det så klart annorlunda, han växer fortfarande och kan inte ha samma plagg två år i rad. Det finns en hel del fina plagg på 2trendy och jag tänker att det nog skulle passa William i smaken.

Samtidigt är det svårare att handla åt honom nu eftersom han är känslig med kläderna, det blir nog lätt så när man är tonåring och skapat sin egen stil, då duger inte vilka kläder som helst och det känns viktigt att få passa in och att vara en del i gänget. Jag tänker ibland på mig själv i samma ålder, den där känsligheten med vad man satte på sig. Som att ens personlighet speglades igenom vilka kläder man bar på sin kropp.

Men tillbaka till ämnet med reor, förr älskade jag att springa runt och handla på rea. Det gör jag väl egentligen fortfarande men inte till lika stor del. Jag har hittat min stil och gillar basplagg som jag kan använda om och om igen. Ganska spännande när man tänker på saken, hur man kan gå ifrån en garderob full med kläder till några enstaka plagg som man varvar om och om igen. Jag har nog hittat en del av dessa på butiker som 2trendy, men även på andra platser. Jag tror nog på det där att skapa en stil som funkar om och om igen. Hur är det för er? Har ni många plagg? Några få favoriter? Handlar ni mycket på reor?

Inlägget är ett samarbete.
Relaterade etiketter:

4 kommentarer

  1. Jag försöker handla på rea framför allt när jag köper kläder att ha på jobbet. Jag vill ha fina kläder där men inte lägga allt för mycket pengar på det.

    1. Det är bra när man hittar saker, jag undviker reor för att man ofta bara kommer hem med sånt man egentligen inte vill ha ;). Fast till jobb förstår jag absolut 🙂

  2. Känns som jag handlar mest på Wish nu för tiden 🙂

    Har väldigt lite kläder i jämförelse med andra. Jag prioriterar inte mig själv eller kläder alls.

    Spara till resor däremot lever och brinner jag för… upplevelser!!

    1. Har inte handlat kläder därifrån :). Men hört många som gjort det :). Jag har bara basplagg som jag använder numera, sålde nästan allt annat julen 2015 :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa