Dark Mode Off / On
Fika & måltider

En tidig morgon i Falun och en smoothie bowl.

Jag gick upp tidigt idag, skulle ner på stan och vårdcentralen för att lämna ett blodprov där. Därmed fick jag gå på ganska gator som var nästan helt utan människor. Så skönt! Jag gillar att gå i ensamhet och slippa möta folk hela tiden, det kan ju verka otrevligt men det är egentligen bara för att det är sån skön känsla när det är alldeles tyst och man bara för uppleva stunden här och nu.

När jag kom hem gjorde jag som smoothie bowl till frukost. Kände väl att jag lika gärna kunde äta efter besöket istället för före. Det var riktigt gott faktiskt, energirikt och så håller man sig en stund. Var hemma en stund, och bara tog vara på tiden. Pratade med William, min mormor och min mamma i telefonen och sen hörde Björn av sig. Jag frågade om han ville luncha och det ville han, så vi åt lite thai tillsammans. Var längesen jag åt det nu, sen fick jag åka hem med honom. Så nu sitter jag här, vet inte vad jag ska göra? Ta mig en promenad skulle göra mig gott, så det kanske är något värt att ta mig för. Vad gör ni för något idag?

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: