Dark Mode Off / On
Böcker

Ljudböcker jag lyssnat på genom Bookbeat sedan den 22/6.

Bild från december 2015

Jag har alltid varit skeptisk till ljudböcker. Eller ja alltså jag har tänkt att det är sånt där som personer som behöver det kan lyssna på medan jag som ändå kan läsa just borde läsa böcker. Men så passade jag på att prova Bookbeat här och får väl erkänna mig lite förvånansvärt paff över att detta nog var min grej ändå. Kanske måste klargöra också jag är INTE sponsrad på något endaste sätt. Hur som helst sedan den 22/6 har jag lyssnat på, Sanna Brådings bok. Alexander Schulmans; Skynda att älska, Glöm mig och Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Viktor Frisk; bok Adhd min superkraft. Nu senast En man som heter Ove.

Alla böcker har berört mig och det har känts väldigt bra att få lyssna på dessa för det är böcker jag varit intresserad av att läsa men inte tagit mig för att läsa. Att lyssna är ju skönt det med, samtliga ovan har dessutom haft behagliga berättarröster och det har känts riktigt bra. Helt ärligt har jag inte plöjt så här många böcker samtidigt på evigheter.

I läsformat bredvid sängen ligger Econimista och den tar jag med mig lite då och då. Ska väl fortsätta läsa den också, så jag har inte gett upp läsningen. Den är viktig så himla viktig. Men ljudböcker är så sköna när man promenerar eller städar, då kan man liksom göra två saker samtidigt något jag också gillar.

Som det känns nu kommer jag fortsätta att använda Bookbeat jag tänker att den blir perfekt när jag ska ta mig mellan jobbet och hemmet i höst. Det är helt klart värt pengarna.

4 Comments

  1. Hur har du gillat Alex Schulmans böcker? Något speciellt att säga om dem? Vilken är mest läsvärd? Har funderat lite på att testa någon av hans.

    1. Jag tyckte främst om ”Glöm mig” och ”Skynda att älska”. Just dessa två berörde mig på flera plan, så fint beskrivet och sorgligt. Framförallt var Glöm mig riktigt sorglig, jag blev verkligen berörd på ett plan över vad jag brukar bli. Kan verkligen rekommendera dig att börja läsa eller lyssna på den först, sen ta Skynda att älska och sist Att vara med henne :). Texten är beskrivande, jag älskar beskrivande texter. Stundvis kändes det som att jag stod bredvid när allt skedde i boken, läs dem :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: