Morgonpromenad och ljudbok.

Tog mig en morgonpromenad idag, så himla skönt. Såg knappt en endaste människa och det var lugnt och helt lagom varmt i promenaden. Jag lyssnade på en ljudbok och försökte att ta det allmänt lugnt så här på morgon. Jag har tvättat och tagit det lugnt, jag borde städa och sen får jag väl se vad dagen kommer erbjuda.

Vad ska ni göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Morgonpromenad och ljudbok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.