Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Morgonpromenad och ljudbok.

Tog mig en morgonpromenad idag, så himla skönt. Såg knappt en endaste människa och det var lugnt och helt lagom varmt i promenaden. Jag lyssnade på en ljudbok och försökte att ta det allmänt lugnt så här på morgon. Jag har tvättat och tagit det lugnt, jag borde städa och sen får jag väl se vad dagen kommer erbjuda.

Vad ska ni göra idag?

14 Comments

  1. Vilka fina! Måste verkligen ta och leta upp och köpa dom där prydnaderna:) här är det bara lugna gatan som gäller. Lilleman har fått gulsot så vi håller oss på sjukhuset 🙂

  2. Har du några tips på bra ljudböcker, jag har svårt att hitta någon som jag klarar av pga ”dåliga” (enligt mig) uppläsare….

    Här har jag mest skjutsat och hämtat barn, 8-åringen har en kompis här över natten. Hunnit med ett gymbesök med i o f s.

    1. Jag skrev ett inlägg efter du frågat om detta :). Kolla dem jag tipsade om :D. Har ganska nyligen börjat lyssna själv så har kanske haft tur med dem jag lyssnat på 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: