Att använda balkongen till smoothiefrukost.

Jag gjorde lite smoothie av lite frukt som jag hade kvar här hemma som började sjunga på sista versen. Banan, vattenmelon närmare bestämt. Slängde i lite mandelmjölk, blåbär och hallon för att få lite fluff och mer smak.

Så satte vi oss ute på min balkong som fortfarande endast har en blomma. Jag funderar om jag ska gå till Maxi idag och köpa några, mest för syns skull. Pelargoner funderar jag på, för dem kan man ju plocka in sen till hösten och använda igen nästa år.

Det är faktiskt ganska gott med smoothie, framförallt sommartid. Om ni undrar över kulorna i bakgrunden i en skål är det vatten för eventuella bin. Jag läste nämligen att det är tufft för bina numera, dels att hitta vatten och dels blommor. Jag är ju djur och naturvän som ni vet. Så då kändes det så klart fint att göra något, även om jag inte tror att något bi varit där känns det bra i hjärtat i alla fall.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

10 thoughts on “Att använda balkongen till smoothiefrukost.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: