Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Att använda balkongen till smoothiefrukost.

Jag gjorde lite smoothie av lite frukt som jag hade kvar här hemma som började sjunga på sista versen. Banan, vattenmelon närmare bestämt. Slängde i lite mandelmjölk, blåbär och hallon för att få lite fluff och mer smak.

Så satte vi oss ute på min balkong som fortfarande endast har en blomma. Jag funderar om jag ska gå till Maxi idag och köpa några, mest för syns skull. Pelargoner funderar jag på, för dem kan man ju plocka in sen till hösten och använda igen nästa år.

Det är faktiskt ganska gott med smoothie, framförallt sommartid. Om ni undrar över kulorna i bakgrunden i en skål är det vatten för eventuella bin. Jag läste nämligen att det är tufft för bina numera, dels att hitta vatten och dels blommor. Jag är ju djur och naturvän som ni vet. Så då kändes det så klart fint att göra något, även om jag inte tror att något bi varit där känns det bra i hjärtat i alla fall.

10 Comments

  1. Mums så gott! Tänkte börja ta det till frukost om morgnarna till hösten när jag börjar jobba. Lätt och dricka i bilden så kan jag sova lite längre på morgonen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: