Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

En stund i solen.


Befinner mig på balkongen i solen. Har läst en bok och njutit av värmen som kommit på min kropp, livet känns bra enkelt och fint. Har precis läst klart Economista och får således lämna boken åt sidan. Användbara tips för framtiden, det är alltid bra att tänka framtid för den ligger ju just framför oss.

I min mun känner jag smaken av kaffe. Ni vet så där som bara en kopp kaffe kan lämna efter sig. Det var gott, behövde den där koppen med kaffe och känslan av att njuta av tiden och livet. 

Man lever en stund i solen så här på sommaren. En stund till fiskmåsar och värme. Imorgon tar jag och William bussen mot Furudal för att hälsa på mamma i sommarstugan i Näset. Vi kommer hem på kvällen när Björn hämtat oss. Det är sommar och man tar vara på tiden. Man spenderar en stund i solen.

10 Comments

  1. Du skriver så poetisk och fint! Det är verkligen äkta poesi från verkligheten att läsa bloggar. Och speciellt din! Själv ha jag några olika nischade bloggar men har inte hittat mitt skrivande än som du. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.