Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

När man ska upp tidigt på morgonen.

Eftersom vi ska till Furudal imorgon och ska åka dit med bussen så lär vi upp tidigt. Det gick nämligen bara två bussar igår och ingen lockade väl egentligen speciellt mycket. Den ena som vi ska ta går härifrån 05:48 och är framme i Furudal 07:30. Jag har en känsla av att vi kommer vara galet trötta imorgon både jag och William. Men så här är det när man ska ut på landsbygden.

Nu kanske ni då undrar över den andra bussen. Jo den går 09:16 härifrån och går sedan genom Orsa och vidare till Furudal och den är framme 11:52! Nu är det dessutom så att det är en promenad från Furudal till Näset och sommarstugan också på 36 minuter så ja då föll det på att gå upp tidigt faktiskt. För annars hinner vi ju knappt med att ses.

Vem vet jag kanske somnar en stund i Näset medan vi är där, det brukar jag ju göra. Sova en stund alltså, det är mer regel än undantag för min del. Hur som helst ser jag ändå framemot att åka dit, det brukar vara jättefint där i stugan och att träffa mamma ska bli jättekul.

Nä nu ska jag ta bort sminket, tänkte försöka lägga mig i tid men än så länge så är William och badar med en granne. Så tror att de har roligt i alla fall, så får försöka hålla ögonen öppna tills han kommer hem i alla fall.

32 Comments

  1. Funderade på vad Du skulle göra… men förstod till sist att Ni ska hälsa på Din mamma 🙂

    svar Vi var bara borta 48 timmar… typ 😉
    Vi har idag varit till Umeå Universitets Sjukhus, återbesök med Elins arm som hon bröt i maj förra året. Det blev bättre än vad vi trodde, läkaren blev lite förvånad då det läkt bättre än förväntat, positivt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: