Dark Mode Off / On
Fotograf - Madeleine Stenberg

En regnig söndag.

Testade mitt nya kamera idag. Tog dock inte så många eftersom det var regnväder här hela dagen och det är inte så kul att fotografera då tycker jag. William tog dock en fin bild på en blomma hos Björns mamma, Williams farmor så den tänkte jag att ni kan få se, jag tog några till men William ville inte att jag la ut bilden på honom så då får jag respektera det helt enkelt.

Har ni haft fint väder idag? Eller samma tråkväder som här?

18 Comments

  1. åhh skoj me ny kamera såg den på insta va det va?
    kommer säkert ta mega fina bilder denna va ju super
    ha en fin måndag kramar

  2. Alltid kul att testa nya objektiv!:D I gävle var det också en rätt regnig söndag…uppehåll de första timmarna men sen öppnade sig himlen så vi drog på bio helt enkelt!:P

  3. Vi hade med samma väder igår. Idag är det sol, men en del moln och så blåser det.

    Vi hade en härlig stund på skördefesten, vädret kunde varit bättre då hade vi stannat längre 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: