En mattallrik av märket Mon Amie och nya Calvin Klein underkläder.

Jag samlar på Mon Amie, det vet ni nog redan efter allt jag lagt ut numera från det märket? Jag hade ett presentkort på Åhlens på 100 kronor så jag köpte denna mattallrik så nu har jag 6 stora tallrikar vilket är perfekt för mitt köksbord. Det blir säkert flera med framtiden, men att ha komplett sex stycken till ett matbord med plats för antalet sex människor blir det perfekt tänker jag.

Jag gick ner på stan idag för att lämna ett brev. William ska få dubbla efternamn. Han har haft sin pappas efternamn som mellannamn tidigare eftersom man inte fått ha dubbelt. Men nu kommer han alltså äntligen få heta både som sin mamma och pappa. Jag skulle även hämta ett paket jag beställde i fredags. Jag använder uteslutande min gråa BH från Calvin Klein som jag köpte i december 2015, kände att jag nog borde köpa en ny. Alltså klart jag använder andra med, men så fort den är tvättat är det den som är förstahandsvalet, köpte även en vit och fick ett par trosor med gratis på köpet. Tyckte det kändes bra. Nu har jag alltså två gråa, men vad gör det. Den gråa är helt galet skön.

William har varit med sin farmor och flera i Rättvik hela dagen. Så jag har passat på att städa, diska och slängt sopor. Som jag skrev varit på stan och jag har även lyssnat klart på ljudboken Agnes Cecilia som jag nog alltid tänkte som barn att jag borde läsa men som jag aldrig vågade för jag tyckte filmen var så läskig. Men nu är den läst, en bok jag borde läst som barn men som jag tog mig på som vuxen. Ibland vet man inte när i tiden något är självklart. Det blev tydligen när jag var 33 år som den boken skulle komma in i mitt minne.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “En mattallrik av märket Mon Amie och nya Calvin Klein underkläder.

 • 17 juli, 2017 at 20:42
  Permalink

  CK underkläderna är så snygga 😀 Roligt för William att kunna ha båda efternamnen nu också! 🙂

  Reply
  • 17 juli, 2017 at 22:17
   Permalink

   Det håller jag verkligen med om :). Ja det blir perfekt detta 🙂

   Reply
 • 17 juli, 2017 at 20:56
  Permalink

  Skönt att få vara själv och få grejer gjort och även lyssna klart

  Reply
 • 17 juli, 2017 at 22:35
  Permalink

  Boken Agnes Cecilia gillade jag som barn, kanske borde jag läsa om den 🙂

  Gillar Ditt fina porslin, tänker på Dig då jag ser det någonstans 🙂

  Reply
  • 18 juli, 2017 at 10:09
   Permalink

   Den är fint skriven, berörande :). Ja läs om den tycker jag :). Det är jättefint verkligen :D. Kul att du tänker på mig <3

   Reply
 • 18 juli, 2017 at 00:47
  Permalink

  gillar verkligen underkläderna
  antingen är man duktig när barnen är borta annars sitter man bara där o slappar ha ha så är det alltid
  va kul med båda efternamnen va bra kram kram
  ullie recently posted..Vid gott mod

  Reply
  • 18 juli, 2017 at 10:08
   Permalink

   Visst är de underbara :D. Så sköna :D. Hehe ja är nog lätt så det blir 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: