Det känns så underbart att läsa böcker igen. Läste ännu en gång ut en bok av Sandra Beijer på natten och boken heter Allt som blir kvar. Medan Det handlar om dig var poetisk och djup i, så var denna på ett annar plan. Boken var bra men jag tror jag hade större förväntningar då jag älskade språket i Det handlar om dig. Här får man följa Matilda som är dumpad och lämnad och den känslan har väl alla upplevt, man är sårad på djupet och det tycker jag Sandra förmedlar bra i boken.

Jag kan absolut rekommendera dig att läsa den, för boken är bra med budskapet att även om det känns som du aldrig blir glad igen kommer du bli det till slut. 

10 kommentarer

    1. Har bara läst dem en gång vardera men just denna tror jag kan vara bra att läsa om när inte den första är så färsk i minnet, jag gillade den första boken hon gav ut bättre :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa