Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Två paket med mediciner.

Snål eller ekonomisk?  Det är frågan, mitt högkostnadsskydd går snart ut så jag plockade ut alla mina recept för att ha mediciner hemma. Det här lär räcka ett tag men blir ju billigare än att vänta. Beställde genom nätet denna gång.

Samtidigt beställde jag lite hälsokost eller ja vitaminer och extra järn. Ferronol är rena järnbomben så det tar jag varje morgon. Rekommenderas för gravida eller andra som måste ta extra järn av olika skäl. Jag fixar inte järntabletter min mage blir helt urfunktion men Ferronol funkar hur bra som helst. Vet förresten om gravida som tagits ferronol och därmed sluppit ta extra järntabletter som gravida. Bra va? Något sol inte påverkar magen!

Allt detta kommer från Apotea som är ett Apoteket på nätet. Vet ej om de har fysiskbutik också, men riktigt bra priser har de.

6 Comments

  1. Brukar också plocka ut innan det löper ut
    ?
    Håller med dig angående lekandet med barnen. Klart man ska göra det man är bra på men jag behöver jobba på att vara närvarande oavsett vad jag gör.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: