Brukar ni ibland likt mig slänga ihop något av det ni har hemma och göra en maträtt av? Jag hade halloumi hemma och soltorkade tomater så slängde ihop en lunch åt mig och William. Han är på väg till sin kompis för bad och annat så jag kände att det kunde vara bra med lite kolhydrater för honom då. Så det blev halloumi, soltorkade tomater och pasta. Sedan blomkål och broccoli som lite extra på det. Kryddade pastan med lite margarin, socker och pizzakrydda. Det här står man sig på ett tag tänkte jag.

Jag försöker faktiskt att göra slut på maten jag har hemma innan jag köper ny, det känns nämligen alldeles för mycket för mig när man hittar mat i frysen som aldrig blivit uppäten. Därför gör jag gärna såna här slänga ihop något och äta som lunchmat. Idag blev det detta, kan faktiskt rekommendera saken för det var riktigt gott.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: