Fotografering – Hilma ett år, Williams kusin.

Igår var jag ut till Kniva för att äta grillat, tog även med min kameran i förhoppning om att få lite kusinfoton på William och hans kusin Hilma.
William vägrade, han är i en sån ålder men Hilma däremot var jätteglad och med på att bli fotograferad istället. Blev jättefina bilder som jag tänkte visa er här.

Emma är Williams och Hilmas faster. Hon satte sig ner med Hilma för att plocka lite blåbär men tjejen ville ner och plocka själv. Det blev därmed jättesöta bilder när hon satt och spanade in blåbären i blåbärsriset.

Hittade på ett litet blåbär och inspekterade det innan det åkte in i munnen.

Väldigt gott med blåbär. Jag förstår Hilma precis, blåbär är jättegott.

Tog en bild på Hilma med sin faster Emma. Tycker bilden blev väldigt fin i svartvitt.

Björn låg på studsmattan och då ville Hilma visst upp dit en sväng. Så jag lyfte upp henne till sin farbror. Björn alltså, Williams pappa som ni säkert förstår. Tyckte bilden blev gullig den med.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

21 thoughts on “Fotografering – Hilma ett år, Williams kusin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: