Dark Mode Off / On
Fotograf - Madeleine Stenberg

En natt för dem sömnlösa.

Jag har inte kunnat sova i natt. Misstänker att det beror på migränen jag fick igår kväll som fick mig att somna runt 20:00 och sova tills ungefär 23:00. Jag kunde sen inte somna om, eller jag har slumrat till för att vakna om hela tiden. Strax innan fyra gav jag upp, satte mig i soffan under en filt och läste Bingos fotoskola.


Eftersom jag tyckte ljuset föll så fint in för fönstren så tog jag några foton från mitt vardagsrum. Lite tidigt morgonljus, för att i alla fall ha något för mig. Egentligen försöker jag vara tyst som en mus så jag inte väcker William. Då lär han bli tokigt arg, klockan är ju faktiskt bara strax efter fem på morgonen.

Passade även på att ta en bild på mina vackra dalahäst. Den står prefekt där i hörnet tycker jag, och varje dag ser jag den när jag från hallen tittar mot vardagsrummet.

Tog en bild på mig själv ståendes vid fönstret, vinkade kameran så den blev mot spegeln jag har i sovrummet. Så det ni ser är alltså min baksida. Pyjamas och en knut likt lilla My i håret.

Det var så fint att stå där vid fönstret så jag tog en profilbild. Ni ser min älskade My little pony t-shirt jag har som pyjamas också. När man är vaken så här tidigt kanske man skulle ta sig en morgonpromenad? Fast jag känner inte för det just nu, kanske ska jag försöka sova en stund på soffan. Vet ni förresten att det är min första namnsdag idag för året. Sara ett av mina tre mellannamn, och den 22 juli är det mitt tilltalsnamn Madeleine som har namnsdag. Båda i fruntimmersveckan, innan jag la till Åsa och Barbro hade jag alltså ”bara” mina namnsdagar under fruntimmersveckan. Men det har jag alltså inte längre. Har du också namnsdag den här veckan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: