Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Smultron och middagar i en trädgård.

Idag blev det grillat hemma hos Björn. Jag fick en grillad bönburgare som William grillade då han hade ansvaret för grillningen åt oss alla. Björn och William åt vanliga hamburgare. 

Det är riktigt fint väder idag, sol och varmt kanske första dagen jag riktigt känner sommarvärme? 

Jag har plockat smultron i trädgården kring Björns hus. Hur gott är det inte med smultron? Tycker det är godare än jordgubbar till och med. Nu lyssnar jag på sommaren, ätit middag i en trädgård och smultron. Känns nästan som när man var barn och gjorde detsamma. Livet när det är som bäst. 

10 Comments

  1. Åh vad fint det låter!
    Håller med om att vädret var fantastiskt igår och för min del får det gärna fortsäta så 🙂

    SV: Ja det är alltid uppskattat tycker jag och den där låten är dessutom riktigt bra, vill bara sjunga med och känna musiken i hela kroppen när jag hör den 😛 haha

  2. Måste säga att denna sommaren kommer att gå till historien som en av de kyligaste å dessutom regnigaste.
    Några smultron har jag icke sett skymten av och inte har det blivit några bär på våra jordgubbsplantor än inte.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: