Jag har mått illa hela natten, en tryckande huvudvärk. Tanken var att jag skulle fixa mina naglar idag men fick byta tid tills på tisdag istället. Det är okej, jag ogillar att göra saker när jag inte mår toppen. Har precis tagit mig ur sängen så är väl glad bara för den saken.

Har drömt massor i natt, befunnit mig på något äventyrsbad och åkt bil. Jag har alltså drömt saker när jag inte vaknat upp med illamående.

Bilden ovan är snart två år gammal, tycker om humlor och bin. Men inte getingar, för mig är getingar små kräk som gärna fick försvinna helt!

Vädret idag är inte så roligt, mulet. Men vad ska man göra åt den saken? Vad ska ni göra idag? Några planer?

10 kommentarer

  1. Vad tråkigt att du inte mår bra. Hoppas det går över fort. Bland det värsta som finns är att gå omkring och må illa 🙁
    Här är det soligt och fint. Vi har några timmar hemma först innan vi ska iväg och besöka min mamma och pappa, sen blir vi borta hela dagen/kvällen..
    Sussi recently posted..Semestermood

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: