Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Vad jag gör idag.

 

Befinner mig i soffan. Bilden ovan togs tidigare idag efter jag duschat. Efter det har jag hunnit med en tripp till Maxi, rengjort mina sminkborstar och läst bloggar.

Tog bilden från ett hörn i hemmet. Lite kläder som jag tycker lite extra mycket om. Men på tal om något annat, jag ser att solen börjar komma fram bakom molnen! Det gillas måste jag medge! Jag älskar solen och även om jag önskat mig mer värme får jag kanske vara glad för det lilla.

Vad gör ni denna fredag?

18 Comments

  1. Läste lite kommentarer och blev väldigt glad, och passar på att kika in hos de som kommenterade och blev lite sådär glad.
    Mysigt med en lite lagom dag, och jaa, solen sipprar fram här bakom molnen också!
    HA en mysig fredagkväll 🙂 Kram!

  2. Här är solen bortglömt. Skit trist! Hoppas den kommer tillbaka men man har ju tappat hoppet. Man får göra andra saker som piggar upp. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: