Gick ner på stan runt 18:00 tiden för att träffa Lisa hemma hos henne. Vi åt lite sallad, pratade och skrattade samt fikade lite tillsammans. Var ett tag sedan vi sågs nu så det var jättekul. Känner mig alltid glad när jag träffat Lisa.

Gick hemåt och på vägen hem så såg jag denna Tistel och jag tycker faktiskt att den lila färgen är fint på dessa även om jag så klart undviker att ta på blomman. Jag hade inte med mig systemkameran men tog bilderna med min Iphone och tycker bilderna ändå blev helt okej.

Tycker faktiskt lila som färg är ganska fint, det är lite lugnande med lila.

Nu ska jag se på Nashville och sen blir det nog att lägga mig för att sova ikväll. Vad gör ni?
Vi fick fint väder här på kvällen vilket känns jättekul faktiskt.

Relaterade etiketter:

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa