Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Umgås med en vän och färgen lila.

Gick ner på stan runt 18:00 tiden för att träffa Lisa hemma hos henne. Vi åt lite sallad, pratade och skrattade samt fikade lite tillsammans. Var ett tag sedan vi sågs nu så det var jättekul. Känner mig alltid glad när jag träffat Lisa.

Gick hemåt och på vägen hem så såg jag denna Tistel och jag tycker faktiskt att den lila färgen är fint på dessa även om jag så klart undviker att ta på blomman. Jag hade inte med mig systemkameran men tog bilderna med min Iphone och tycker bilderna ändå blev helt okej.

Tycker faktiskt lila som färg är ganska fint, det är lite lugnande med lila.

Nu ska jag se på Nashville och sen blir det nog att lägga mig för att sova ikväll. Vad gör ni?
Vi fick fint väder här på kvällen vilket känns jättekul faktiskt.

Related Tags:

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: