Boktips – Omgiven av psykopater.


Igår kväll läste jag klart Omgiven av psykopater. Den här boken borde alla som inte är psykopater läsa för det var en ögonöppnare hur många de faktiskt är! Rent av läskigt! Ännu värre är att jag genom att ha läst denna bok inser hur nära jag ganska nyligen befunnit mig kring en psykopat. Tänker inte säga vem henom är för precis som det står i boken kommer psykopaten redan ha smutskastat dig till den grad att det inte ens är någon idé att säga vem henom är. Man ska bara gå vidare, men läskigt är det när man förstår hur nära man varit. Jag är glad att jag förstod det så pass tigit som jag gjorde, annars hade det nog varit förödande.

Boken är en ögonöppnare som man brukar säga, jag läste Omgiven av idioter tidigare och den var mer roligt skriven, dessutom hade jag tidigare jobbat med den modellen så var inte helt främmande för mig. Psykopater däremot är inte lika självklara, jag tycker du borde läsa denna. Oavsett om du är 18 eller 65, boken är en ögonöppnare. Vill du inte läsa i bokformat finns den som ljudbok. Tveka inte du kommer känna efteråt att det var värt att ha läst den.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Boktips – Omgiven av psykopater.

  • 22 juli, 2017 at 12:25
   Permalink

   Ja den är jättebra, intressant och även ganska läskig :-o.

   Reply
 • 22 juli, 2017 at 11:26
  Permalink

  Skall köpa den! 🙂 Har med vart nära en.. känner igen det där du skrev om smutskastning.

  Reply
  • 22 juli, 2017 at 12:21
   Permalink

   Ja gör det! Den var verkligen läsvärd. Sorgligt hur många som blir utsatta av dessa människor :-o.

   Reply
 • 22 juli, 2017 at 12:28
  Permalink

  Tack för tipset, ska skriva upp å kolla om boken finns på biblioteket 🙂

  Reply
 • 22 juli, 2017 at 13:12
  Permalink

  Bra med tips 🙂
  Hihi, ja jag är sååå nyfiken och spänd inför syrrans bebisfödan – framförallt att vi inte vet vad det blir, “hen” just nu <3

  Reply
 • 22 juli, 2017 at 15:04
  Permalink

  Låter som lite läskigt att få sannigen i blåögat om man läser denna bok. Tänk om man bara är omgiven av psykopater….
  Jag vet dock att varken jag eller mannen är det??
  Ibland funderar man på om vissa är det av sina nära och kära???
  Nedre
  Jag är iaf nyfiken på att läsa de båda böckerna som du nyligen har läst. Tack för boktipset!
  Biggeros recently posted..Vad du är söt min kära lilla ponny….

  Reply
  • 23 juli, 2017 at 23:24
   Permalink

   Ja det var det verkligen :(. Jag är glad över att jag kände att något var fel. Men tänker ändå på alla som inte märker sånt 😮

   Reply
 • 23 juli, 2017 at 22:12
  Permalink

  Jag ska ta och läsa båda böckerna framöver – alltid lika intressanta ämnen att fördjupa sig i. Kram <3

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: