Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

På min namnsdag som den Madeleine jag är.

Så då har mitt tilltalsnamn Madeleine namnsdag då. Det är alltså dagen när jag har namnsdag för andra gången denna fruntimmersvecka. Jag gör inte så mycket, läser lite bloggar och svarar på kommenterar. Lyssnar på Bingo Rimers bok En Flickfotografs bekännelser. Den är riktigt intressant faktiskt, jag gillar att lyssna på självbiografier har jag märkt när det just gäller ljudböcker. Det påminner lite om att lyssna på dokumentärer och det tycker jag ju om att göra.

Jag hade tänkt ta mig ut på en promenad idag, så jag lär väl försöka mig på att göra det. Vad gör ni idag? Har ni fint väder?

48 Comments

  1. Grattis på namnsdagen! Jag har namnsdag den 24e.. 🙂 Mitt andranamn, lite roligt.

    Solen skiner, men jag har fastnat inomhus.

  2. Grattis på namnsdagen försöker gratta alla o hålla reda på vilka dagar men ja alla har ja inte glömt men nästan dej tur du skrivit om det .
    kram o fin söndag

  3. Gårdagen var det riktigt blandat väder faktiskt men hann ut en sväng i lite sol innan det mulnade på och regnet kom sen!?

  4. Grattis på namnsdagen? Och tack för inlägget om boktips-har lyssnat på alla biografier som du radade upp och har kommit på att det är det jag gillar med, just biografier i lyssnarform? men just nu har jag börjat läsa SAPIENS, den verkar jättebra!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: