Dark Mode Off / On
Fika & måltider

En dag i Kniva, tacobuffé på Mimos och en fågelunge.

Idag har vi befunnit oss i Kniva större delen av dagen. Förutom en sväng när vi åkte in till stan för att äta tacobuffé på Mimos. Eller jag åt grönsaker för vegetariska var slut, men det gjorde inte mig något. Det är gott med grönsaker.

Eftersom vi var på stan, och jag hämtat ett paket som jag skrev om tidigare idag. Passade på att kika in på Hemmakväll, var ett tag sedan vi var dit. William övertalade mig att köpa lite amerikanskt godis så så fick det bli. Denna smakade typ ingefära tyckte jag. Superstark, men roligt att testa.

Björn har fixat med bakaxeln på sin raggarbil hela dagen mer eller mindre. Jag satt i bilen vid kvällen och såg hur någon tittade ut från fågelholken och vad ser jag? En liten fågelunge, attans att jag inte tog med mig mitt bättre objektiv för att zooma in så man sett denna lilla varelse bättre. Så himla söt!

Hemma hos Björns mormor, där även fågelungen fått bo under hustaket på ladan, finns det ett helt gäng med katter. Allihopa räddade av Björns mormor. Jag fotade två av dessa. Denna ovan är Perra, han är verkligen jättefin med sin långa päls. Det är som en lejonman runt hans hals nästan.

Sedan är det yngsta och sista lilla Siven, hon och Harry är tamast. Men just nu verkar Harry vara på villovägar. Eller ja, William säger att han tydligen hänger med matgästerna vid Staberg. Kan ju tänka mig det, Harry gillar mat och människor och det tycks vara hans favoritställe sommartid.

En avslutande bild på lilla Siven, jag ska gå och lägga mig nu. Ställt klockan på 6:00 imorgon bitti. Tänkte gå upp och tvätta samt slå igång diskmaskinen då. Jag ska nämligen till Lisa runt 10:00 tiden för att fotografera lilla Alice där.

Related Tags:

11 Comments

  1. men åhh söta missar
    oj kl sex det ärämindre än 4 timmar kvar haha nattsuddaren ullie i farten igen men så sov ja ju en stund me

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: