Bild från sommaren 2016.

Så var det en ny vecka igen då. Den här dagen betyder också att om exakt två veckor börjar jag på mitt nya jobb. Känns som semestern gått väldigt fort, men jag tror att det blir bra att komma in i rutiner igen.


Tog en smoothie till frukost idag. Hallon, blåbär och proteinpulver samt mandelmjölk.

William sov hos Björn inatt, semester ni vet. Folk är lediga och man gör som man vill. Det gillar jag. Dessutom för William bestämma hur han vill göra.

Så himlans gott. befinner mig i mitt kök på bilden.

Jag gick upp 06:00 trots att jag sovit dåligt inatt, men det spelade mig ingen roll. Jag tog mina vitaminer och passade på att toppa håret lite grann. Sånt gör jag själv, har frisörsax hemma så det funkar jättebra. Sedan så tog jag en dusch, satte igång diskmaskinen och tvättmaskinen. Efteråt sminkade jag mig och sen slängde jag ner mig i soffan för att titta på senaste avsnittet av mina favoritserie Game of Thrones. Insåg att jag kollat sedan 2013, hur snabbt går egentligen åren?! Borde börjat tittat tidigare, men trodde inte serien var något för mig, förrän där på sommaren när en dåvarande kollega bara. Va har du inte sett den, se den. Jag älskade serien från första stund, den är min smak rakt igenom.

Nu ska jag ringa min mormor, och sedan vänta in sms från Lisa. Ska ner och fotografera Alice och efter det får jag se vad dagen har att erbjuda. Ska ni göra något speciellt?

40 kommentarer

 1. Hur mår du nu? Känner du att du är så pass orkesfull så att du pallar med att jobba?

  Här hänger vi bara här hemma idag, barnen ville LEKA heela dagen, önskade dom. Själv lyssnar jag på p3 dokumentärerna emellan barnpratet?

  1. Jag trappade upp hela våren och ville gå upp i tid runt april men fick då inte för min dåvarande arbetsgivare, så jag sökte nytt jobb och fick ett här i stan. Det känns bra :). Tror det kommer bli mycket bättre :).

 2. Låter som det kan bli en riktigt bra dag! 🙂 Här har det varit en riktigt slappardag faktiskt.. Hela familjen är trötta haha!

 3. Spännande att börja på nya jobbet snart och smidigt att kunna klippa topparna själv, ja det låter ju klokt att han får bestämma själv vart han vill vara =D

  Vilken härlig färg det vart på smoothien, mina blir ju i regel rosa

 4. måste ju va otroligt skönt me sån kontakt att ni kan göra som ni vill med dagar o allt o härligt för william

  hoppas du sover gott i natt då kramar

 5. Har faktiskt tittat på alla tillgängliga avsnitt av Game of thrones nu på semestern, och nu längtar jag efter nästa avsnitt!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa