Filter till fotolins.

Jag beställde ett kit med fotofilter, samt lite andra fotoprylar från Wish för någon vecka sedan. Innan någon kommer med påpekande om att “man får vad man betalar för”, så kan jag redan säga. Det visste jag redan när jag beställde. MEN, trots det ville jag prova. Fick betala runt 300:- för massor med roliga saker och går det sönder så känner jag bara att, ja då gör det väl det. Vad har man att förlora på att prova saker?

Jag ville som sagt testa så jag provade dessa, har även köpt lite annat som inte levererats ännu. Men det ska bli kul att få det med. Jag tror nämligen på att prova saker, är man inte nöjd så är det ju ingen big deal när det är så billigt. Hade i alla fall känts värre om man betalat flera tusenlappar och varit missnöjd.

Men ska bli kul att prova dessa, på tal om Wish, har ni handlat något därifrån?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Filter till fotolins.

  • 31 juli, 2017 at 08:46
   Permalink

   Så roligt :). Jag hoppas också att jag ska bli nöjd :). Kändes bra med detta i alla fall så får se hur det är med resten 😀

   Reply
 • 31 juli, 2017 at 15:44
  Permalink

  Jag är en riktig wish-fantast? visst, en del är skit som du säger, men en hel del är i samma skick som allt annat. Allt är ju i princip från kìna i vanliga fall med… Men jag har t ex köpt barnkläder, en jacka i tunt tyg som jag älskar till mig själv, dockhusmöbler, väskor, smink, smycken. Nu har jag fått med mig min man som beställt en del cykelutrustning vilket också funkat fint!
  Josefine recently posted..Color obstacle rush och tjejfest

  Reply
  • 31 juli, 2017 at 16:20
   Permalink

   Kul att läsa :D. Verkar vara jättemånga som är nöjd där bland folk jag känner med :). Man får ju lite tänka “Grisen i säcken” tänker jag :D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: