Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Filter till fotolins.

Jag beställde ett kit med fotofilter, samt lite andra fotoprylar från Wish för någon vecka sedan. Innan någon kommer med påpekande om att ”man får vad man betalar för”, så kan jag redan säga. Det visste jag redan när jag beställde. MEN, trots det ville jag prova. Fick betala runt 300:- för massor med roliga saker och går det sönder så känner jag bara att, ja då gör det väl det. Vad har man att förlora på att prova saker?

Jag ville som sagt testa så jag provade dessa, har även köpt lite annat som inte levererats ännu. Men det ska bli kul att få det med. Jag tror nämligen på att prova saker, är man inte nöjd så är det ju ingen big deal när det är så billigt. Hade i alla fall känts värre om man betalat flera tusenlappar och varit missnöjd.

Men ska bli kul att prova dessa, på tal om Wish, har ni handlat något därifrån?

4 Comments

  1. Jag är en riktig wish-fantast? visst, en del är skit som du säger, men en hel del är i samma skick som allt annat. Allt är ju i princip från kìna i vanliga fall med… Men jag har t ex köpt barnkläder, en jacka i tunt tyg som jag älskar till mig själv, dockhusmöbler, väskor, smink, smycken. Nu har jag fått med mig min man som beställt en del cykelutrustning vilket också funkat fint!

    1. Kul att läsa :D. Verkar vara jättemånga som är nöjd där bland folk jag känner med :). Man får ju lite tänka ”Grisen i säcken” tänker jag :D.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: