Igår på vägen hem ifrån Bollnäs stannade Björn bilen för att leta efter hjortron. Han hittade några så idag gjorde jag en smoothie på dessa med hallon till också. Blev verkligen jättegott!

Tänk allt gott som sommaren ger oss. Grönsaker, bär och frukt. Någon tänker nog nu glöm inte svampen, men det gör jag gärna. Jag äter inte svamp, plockar gärna men äter inte. Aldrig tyckt om svamp och kommer aldrig göra heller.

Vad ska ni hitta på denna söndag? Jag ska duscha nu, sen får jag se vad som händer.

Fb-Button

32 kommentarer

  1. Mums så gott! Vår natur ger oss verkligen mycket och njuta av, både med sinne och smak!

    Tack, hoppas med blöjinlägget skall hjälpa andra, jag sakna själv information kring det. Och det verkar varit uppskattat av de som har mindre barn som följer min blogg!
    Days by Johanna recently posted..Datorn har fått ha lite semester

  2. Haha, jag älskar att alla svenskar har så starka känslor om svamp? Man får absolut inte skvallra var man hittar sin svamp och det är så himla mysigt att plocka och äta osv. Så fin tradition ändå❤️
    Asylmamma recently posted..Skriv en önskelista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: