Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Överkast och pläd från Kungsängen i Falun.

Vi var upp till Ingarvet igår då Björn sett en bildel på Ta till vara han ville köpa. Den fanns kvar så ett köp blev det. Eftersom vi var där gick vi in på Kungsängen. Jag skulle inget ha egentligen men slog till jag hittade två saker till bra rabatt. Överkastet ovan var på 80% rabatt, så jag slog till.

Hittade även denna otroligt mjuka och fina pläd där. Med små kronor på, ni vet perfekt för en drottning att vira runt kroppen kalla höstkvällar.


Jag är av den åsikten att plädar kan du aldrig ha för många av.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.