Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Sommarlovsfrukost på Scandic Hotell i Falun.

Sista semesterveckan är alltså här och det är onsdag. Jag och William valde därför att ta oss en liten sommarlovsfrulle på Scandic Hotell här i stan. Alltså hur gott är det inte med hotellfrukost? Senast vi åt hotellfrukost tillsammans var den 11 februari när jag fyllde år.

William var helnöjd, det fanns ju våfflor och sedan massor med annat gott så han tyckte ju så klart detta var helgott och han var helnöjd så det kändes ju bra. Fint sätt att ha det lite trevligt tillsammans idag tänker jag.

Kändes som en härlig start på dagen och nu sitter jag hemma igen. Har hunnit med en del saker idag, tänkte städa lite och sånt är ju också skönt. Perfekt att starta dagen med en god frukost tycker jag.

18 Comments

  1. ett mysigt inslag sådär mitt i vardagen, som ju inte är vardag just nu, men ändå ett fint inslag tycker jag 🙂

    SV: Jag beättar som sagt gärna och pratar om det och jag hoppas att du iaf blev lite inspirerad av videon, för det är lite mitt syfte, att folk ska se att det mesta går att klara av ändå, även om synen försvinner, och kanske också få en liten tankeställare kring det man ofta tar förgivet 🙂

  2. ja men HUR gott är det inte då ? man äter o äter mumms

    ja hade gärna haft sommar Minst en månad till dessa ljusa härliga kvällarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: