Dag 2 – Något du längtar efter.

Funderade lite på frågan, ja vad längtar jag efter? Jag längtar nog efter att gå på Rockstad Falun i helgen. Det brukar vara riktigt trevligt och varje år har vi som gått dit lärt känna ett gäng med härliga nya människor. Jag antar att det är Rockstad Falun jag längtar efter. I alla fall den här veckan, det ska bli roligt. Bilden ovan är från 2015 när vi var där, förra året mådde jag så dåligt så det blev inga bilder.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Dag 2 – Något du längtar efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: