Läraryrket – Föreläsning med Mark Levengood.

Min andra dag på nya jobbet är avklarad. Det är riktigt kul, jag trivs och det känns bra. Riktigt bra faktiskt, kollegorna är verkligen jättegulliga och jag känner mig välkommen.

Denna dag har vi fixat inför det nya skolåret, cyklade till Dalasalen och lunchade tillsammans allihopa och sedan till Lugnets sporthall där vi kollade på en föreläsning om kommunikation av Mark Levengood. Verkligen jättebra måste jag säga, många skratt och jag har nog alltid gillat både honom och Jonas. Nu fick jag det att låta som dessa sitter ihop, varför är det ofta så med par? Att man liksom ser personerna likt Bill och Bull? Jag tänker ofta så med par, man säger namnen tillsammans som att dessa två individer inte har sina egna liv?

Jag är inte ensam om att göra så. Folk säger ju ofta så? Om bästa vänner, tvillingar och par? Som att ens egen karaktär försvinner för att man råkar vara så nära någon? Har aldrig reflekterat kring saken förrän nu men det slog precis ner genom mig som en blixt.

Tänker på att jag klarat 2/4 av denna nya vecka och inser hur nära vi kommer slutet på denna vecka. Tiden går verkligen fort!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Läraryrket – Föreläsning med Mark Levengood.

 • 15 augusti, 2017 at 16:40
  Permalink

  åh vad jag är glad för din skull att det går så bra och att du trivs 🙂

  Reply
 • 15 augusti, 2017 at 17:21
  Permalink

  Vilken insikt! Nu fick jag samma? Haha, ska jobba mer med det för jag tycker inte att det är bra. Tror jag ?

  Reply
 • 15 augusti, 2017 at 21:40
  Permalink

  Härligt att du trivs på ditt nya jobb! 🙂

  Reply
 • 15 augusti, 2017 at 22:34
  Permalink

  va roligt när man trivs.
  alltså ja jag gillar både han o jonas faktiskt stora favoriter hos mej me

  Reply
  • 15 augusti, 2017 at 22:44
   Permalink

   Ja det är underbart :).

   Ja verkligen såna förebilder för många med ?. Känner lite att dem gått i parollen för att göra något så självklart som att älska vem man vill till precis om det ska vara. ??
   Känns helt galet när man tänker på att förr så kunde folk bli straffade över vem man älskar ?.

   Reply
 • 16 augusti, 2017 at 07:38
  Permalink

  Åh så härligt att du trivs! Tror att man lätt klumpar ihop människor för att man helt enkelt brukar se dem två tillsammans, men riktigt spännande tanke, har nog inte heller tänkt på det innan!

  Reply
 • 16 augusti, 2017 at 09:55
  Permalink

  Så himla kul att läsa att du trivs så bra, jätteroligt verkligen!:)
  Hehe har nog aldrig reflekterat så mycket över det men nu när jag läste det så har du ju helt rätt, man pratar nog ofta om t.ex. par som ett!:P

  Reply
  • 18 augusti, 2017 at 19:52
   Permalink

   Ja det känns jättekul verkligen :D. Hehe rätt intressant faktiskt det där med par 🙂

   Reply
 • 16 augusti, 2017 at 13:11
  Permalink

  Såg Mark på systembolaget samma dag. 🙂 Han verkar dyka upp på alla ställen jag är, på systemet, i din blogg, hehe 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: