Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Sabaton open air 2017 – Dag 1

Igår kväll gick jag och Björn upp på årets första dag av Sabaton open air eller Rockstad Falun som det hette ifrån början. Blir om jag räknat rätt vårt sjunde eller åttonde år på festivalen, borde vara åttonde när jag tänker efter galet hur snabbt tiden går.

Vi drack två öl var och lyssnade lite på banden. Pratade med lite okänt folk och några kända folk för Björn. I kön till baren stod en av frontfigurerna i Sabaton så massa folk sprang dit och snackade. Stod en kille på sidan av mig vid baren som knackade mig på axeln, så säger han ”du luktar så gott vad är det för parfym” jag använder typ inte parfym på grund av min astma och allergi så sa deo men den är doftfri fick fundera tills jag insåg att det är håret som luktar. Har kokosnöt i håret.

Nu är det fredag och jag har jobbat. Fredag betyder ledig dag för mig, min första arbetsvecka är nu avklarad!

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: