Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Sabaton open air – Dag 2.

Igår var det då andra dagen på festivalen. Björn ville se Pain och William ville testa Kidz area som festivalen ordnat i år för barn/ungdomar upp till tretton år. William hade kul där och hängde med en som jobbade där som skulle börja gymnasiet.

Tänkte lite efteråt att om det där är bra borde de utveckla saken kanske upp till 16 år eller något så kanske ungdomar kan hänga där ihop med. Det blir ju rätt tråkigt för ungdomar eftersom de inte kan följa med in på tältet med sina föräldrar som ett exempel och det är i tältet mest människor både nyktra och onyktra befinner sig mellan spelningarna. Blir ju lite då att föräldrarna och ungdomarna kanske inte går så mycket med tiden. Fast det var mest en tanke, William har tidigare alltid sovit borta när det varit Sabaton open air, men i år vill han vara hemma.

Det är rätt spännande att det ändå är så pass mycket folk både onsdagen och torsdagen på festivalen, idag fredag och imorgon lördag kommer det att vara ännu flera. Rätt roligt faktiskt måste jag säga.

Jag och Björn satt i öltältet ett tag, mest för att jag vill sitta en stund. Då kom det fram några killar så vi snackade med dem. De trodde jag var tjugo år! Så sa dem, fast du måste få höra det ofta va att du ser ung ut. Jag sa, jo det får jag. Jag brukar alltid få berätta att jag ska ha helbiljett och inte halv på bussen, visar alltid leg om jag ska handla något och folk brukar bli väldigt förvånade att jag är 33, jag får till exempel inte ens köpa huvudvärkstabletter utan att först visa legitimation. Undrar hur länge sånt varar?

Nej nu ska jag sminka mig, trots att det är fredag och min lediga dag så ska jag till jobbet. Jag ska nämligen dit på ett möte på ungefär en timme.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: