Man kan bli förälska i möbler, som i en rosa pall canvas från Ellos.se

Jag såg denna när jag kikade på Ellos.se för ett tag sedan. Jag har länge velat haft någon form av pall, eller stol att lägga kläder på inför kommande tag. Nu hittade jag den perfekta, denna Pall Canvas och hur glad blir man inte när det dessutom är rabatt?!

Den är helt perfekt och helt ljusrosa i tassar till. Valde mellan denna och en grå, men föll för rosa då jag helt enkelt är rosa av mig. Jag gillar just lite ljusrosa/gammelrosa.

Så väl värd priset! Kommer även bli perfekt vid kalas och sådant när man behöver extra sittplatser.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Man kan bli förälska i möbler, som i en rosa pall canvas från Ellos.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: