En natt i Tällberg och hackad blogg.

Någon uppdatering i bloggen blev det aldrig igår för istället så hade jag en hackad blogg. Så galet irriterande, var långt ifrån glad om man säger så. Alltså för att förtydliga var jag inte glad över bloggen, däremot var jag glad över besöket i Tällberg jag gjorde med jobbet igår.

Vi hade lite aktiviteter och det var jätteroligt. Rummet jag fick var jättefin, men lite väl lyhört under natten, alltså jag hörde när folk vände sig i sängen mer eller mindre men annars var det jättekul verkligen.

Tog lite foton för sådant är ju kul. Tyckte det var fint för att vara enkelrum faktiskt.

Satte mig ute en stund och pratade med Lisa. Hade sett Game of Thrones på morgonen så vi pratade i telefon med henne om avsnittet och hade det trevligt.

Satte mig sedan till bordet, lite Quiz fick vi och sedan så åt vi god mat. Jag tog mig en öl till maten och en till efteråt och gick sedan och la mig.

Min jättegoda vegetariska rätt. Var friterade grönsaker, helt galet gott!

Min utsikt från rummet, rakt ner över Siljan. Idag har vi haft lite aktiviteter på morgonen och imorgon börjar eleverna skolan och jag får en ny klass. Det ska bli riktigt spännande.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “En natt i Tällberg och hackad blogg.

 • 22 augusti, 2017 at 16:54
  Permalink

  Meen va faan har nån dumming hackat Din blogg… till vilken nytta liksom?
  Ibland undrar jag hur det står till med intelligenskvoten hos vissa medmänniskor 😉

  Skoj att få uppleva lite lägerliv å umgås med kollegor 🙂

  Äter Du helt vegetariskt, kommer inte riktigt ihåg… äter Du typ ägg, ost eller?
  För visst är det så att Du undviker mjölk pga bråkig mage… har för mig att vi diskuterat det då även jag har magproblem å undviker mjölk.

  Reply
  • 22 augusti, 2017 at 21:38
   Permalink

   Ja folk alltså blev så irriterad :(. Men nu hoppas jag att det ska vara löst i alla fall :D. Ja det var det verkligen :). Skönt med hotell med :D. Jag äter vegetariskt, kan ta lite mjölk och ägg ibland men försöker att undvik för magens skull 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: